Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Cene klimatskih naprav zelo dostopne: cenik, ki vas bo prepričal

Cene klimatskih naprav, ki vam jih ponujamo v podjetju Airabela, vas bodo zagotovo navdušile. Naše podjetje se ukvarja z uvozom in veleprodajo klimatskih naprav ter ogrevalnih sistemov (toplotna črpalka za ogrevanje) monterjem, del naše ponudbe pa predstavljajo tudi prezračevalni sistemi. Prednost dajemo proizvajalcu Daikin, kar velja tudi za klima naprave. Cena klimatskih naprav (podroben cenik je dostopen v PDF-format) omenjene znamke je namreč kljub udobju, ki ga zagotavljajo, izjemno dostopna.

Daikin: spoj vrhunske kakovosti in ugodne cene klimatskih naprav

Ugodne cene klimatskih naprav lahko včasih pomenijo slabšo kvaliteto, kar pa ne drži pri napravah znamke Daikin. Gre namreč za izjemno zmogljive in učinkovite klimatske naprave. Cena klimatskih naprav, ki je zelo dostopna, je le še dodaten bonus. Podobno navdušujoče je tudi delovanje toplotne črpalke Daikin, ki jo prav tako odlikuje dostopna cena. Klimatske naprave Daikin zagotavljajo udobno bivanje vse leto, saj omogočajo nadzor nad različnimi parametri zraka. Zunanje enote so prilagodljive, uporaba notranjih enot pa je zelo enostavna, kar zagotovi prijetno izkušnjo uporabe klima naprave. Cena hlajenja prostorov je lahko z uporabo klimatske naprave zelo nizka tudi zaradi posebnih funkcij, ki jih omogočajo naprave Daikin. To so namreč tehnološko izjemno dovršene klimatske naprave. Cena oziroma stroški, povezani z njihovim delovanjem, so lahko denimo občutno nižji z uporabo funkcije »inteligentno oko«, ki omogoča varčevanje energije. Če naprava v 20 minutah ne zazna prisotnosti, pride do samodejnega preklopa v varčnejši način delovanja.

Uporabniku prijazne klimatske naprave, cenik dostopen na spletni strani

Funkcija »inteligentno oko« pa ni edino, s čimer navdušujejo klimatske naprave Daikin. Omejena moč naprav preprečuje težave v električnem omrežju, kadar si klima deli varovalko z drugimi napravami. Zelo priročen je tudi filter s samodejnim čiščenjem, kar poskrbi za optimalen pretok zraka, obenem pa olajša čiščenje. Med številnimi funkcionalnostmi se zdi smiselno izpostaviti še funkcijo preusmerjanja zraka proč od ljudi in s tem preprečevanja občutka prepih, možnost tedenskega časovnika, ki omogoča nastavitev vklopov in izklopov za ves teden vnaprej (dva vklopa in izklopa dnevno) ter možnost upravljanja na daljavo, za katero se lahko uporabniki odločijo ob nakupu klimatske naprave. Cenik klimatskih naprav oziroma modelov, ki si ga lahko ogledate tudi na naši spletni strani, je tako odvisen od specifik konkretne klimatske naprave. Ljubljana je mesto, kjer se nahaja sedež našega podjetja in kjer vam nudimo brezplačno svetovanje, seveda pa nas lahko tudi pokličete ali nam pišete.

Airabela, Šmartinska cesta 58 A, Ljubljana – klimatske naprave Daikin, veleprodaja

klimatske naprave

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.