Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Daikin Altherma LTDaikin Altherma LT – nizkotemperaturna toplotna črpalka 

Toplotna črpalka Daikin Altherma LT predstavlja popoln sistem za gretje in zagotavljanje gospodinjske vroče vode z možnostjo hlajenja. Nakup in montaža toplotne črpalke Daikin prinaša številne prednosti. TČ Daikin Altherma (tako LT kot tudi HT) bo poskrbela za nižje obratovalne stroške, ob tem pa vam nudila najvišjo stopnjo udobja. Popolnoma je prilagojena za novogradnje in energetsko varčne hiše. Ponuja kompaktno rešitev za gospodinjsko vročo vodo, obenem pa tudi intuitivno in nazorno upravljanje. Zaradi svoje energetske učinkovitosti je Daikin Altherma LT idealna rešitev za zmanjšanje porabe energije in znižanje izpustov CO2.

Daikin Altherma LT – gretje in hlajenje obenem

Tako kot Daikin Altherma HT je tudi Daikin Altherma LT sestavljena iz zunanje in notranje enote. Zunanja enota jemlje toploto iz zunanjega zraka in dviguje njeno temperaturo do ravni, ki omogoča gretje. Ta toplota se zatem prenaša preko freonske napeljave v notranjo enoto. Od tu toplota (do 55°C) potuje do napeljave talnega gretja, konvektorjev toplotne črpalke, nizko temperaturnih radiatorjev ali običajnih kaloriferjev in v sistem gospodinjske vroče vode. Seveda pa je mogoč tudi obraten proces, ko objekta ne ogrevamo temveč hladimo.

daikin altherma htDaikin Altherma HT – idealna rešitev za prenove

Toplotna črpalka Daikin Altherma HT je visoko temperaturna toplotna črpalka, idealna za starejše slabo izolirane hiše z radiatorskim ogrevanjem. Predstavlja odlično izbiro za zamenjavo stare potratne peči na kurilno olje, plin ali drva. Z napredno tehnologijo dveh kompresorjev, lahko ogreje vodo do 80°C brez uporabe dodatnih električnih grelcev. Najpomembneje pa je, da TČ Daikin Altherma HT močno zniža stroške ogrevanja.

Daikin Altherma LT, HT ali Hybrid? 

Edinstvena funkcija hibridne toplotne črpalke Daikin Altherma Hybrid sta dva načina delovanja. Prvi, ekonomični način (Economical) izbira v danem trenutku energent na osnovi razmerja cen med električno energijo in plinom, drugi, ekološki način (Ecological), pa energente izbira na podlagi ogljičnega izpusta in na ta način zagotavlja karseda "zeleno" toploto. Toplotna črpalka vedno uporablja najugodnejši vir toplote, zahvaljujoč vgrajeni logiki, ki omogoča vnos cen energentov.
 
Toplotne črpalke DAIKIN – prava rešitev za izdelavo varčnih sistemov ogrevanja.

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.