Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Inverter kompresor priznanega proizvajalca Daikine

Inverter kompresor je glavna enota vsake toplotne črpalke. Gre za nekakšno osrčje naprave, saj inverter kompresor skrbi za dvig tlaka in temperature pare hladiva, s tem pa omogoča kar najbolj učinkovit prenos toplote v temperaturni sistem.  

Daikin inverter kompresor: inovativna tehnologija za upravljanje temperature zraka

Daikin inverter kompresor omogoča, da toplotna črpalka prilagaja svojo moč delovanja trenutnim temperaturnim zahtevam. To posledično pomeni, da je čas zagona naprave krajši in je ciljna temperatura dosežena prej. V nadaljevanju pa inverter kompresor zagotavlja, da lahko naprava stalno prilagaja svojo moč delovanja in vzdržuje nastavljeno temperaturo. Ker ne prihaja do nihanja temperature v prostoru, je temperaturno udobje konstantno, posledično pa je tudi bivanje dosti bolj prijetno. 

Inverter kompresorZa udobje bivanja: toplotna črpalka zrak- voda z inverter kompresorjem

Blagovna znamka Daikin je dobro poznana tudi v slovenskem prostoru. Veljajo za prepoznavnega proizvajalca toplotnih črpalk za ogrevanje in hlajenje, manj znano pa je, da sami izdelujejo tudi inverter kompresorje. Le-te odlikuje predvsem sodobna, inovativna tehnologija, saj Daikine inverter kompresorji omogočajo celovito upravljanje temperature zraka. 

Moč delovanja toplotne črpalke: temperatura zunanjega zraka, ki se spreminja, zahteva prilagodljivo odzivanje naprave z inverter kompresorji, kar zagotavlja hitrejši zagon toplotne črpalke ter boljše vzdrževanje konstantne temperature v prostoru. Ker ne prihaja do temperaturnih nihanj, je tudi bivanje v objektu veliko bolj zdravo in bolj prijetno. 

Visoko učinkovitost toplotnih črpalk zagotavljajo Daikine inverter kompresorji

inverter kompresorjiKaj nudi kakovostna toplotna črpalka? Temperatura v bivalnih prostorih, ki se ogrevajo ali ohlajajo, mora biti kar najbolj konstantna, v skladu s potrebami uporabnika in nastavljenimi parametri. Slednje lahko zagotavljajo inovativni Daikine inverter kompresorji, ki so vgrajeni v Daikine toplotne črpalke. Moč toplotne črpalke je potrebno pravilno določiti, če želimo zadostiti potrebam izbranega objekta, dobro delovanje naprave in dolgo življenjsko dobo, ob upoštevanju števila vklopov in izklopov naprave. 

V kolikor se tudi za pripravo sanitarne tople vode uporablja toplotna črpalka, moč povečamo za cca 0,25 KW na osebo. Cenovno ugodno je tudi segrevanje sanitarne vode, ki ga omogoča toplotna črpalkatemperatura vode je lahko tudi do 60 °C, s pomočjo dodatnega električnega grelca. Daikin Altherma je nizkotemperaturna toplotna črpalka: temperatura vode vse do 55 °C pa je zagotovljena tudi brez uporabe dodatnega električnega grelca. 

V podjetju Airabela, kjer smo vodilni uvozniki in grosisti za klimatske naprave, prezračevalne sisteme in toplotne črpalke Daikine, pa imamo tudi sodobne Daikine rezervoarje za gospodinjsko toplo vodo s prostornino tudi do 500 litrov. Vabimo vas k ogledu spletne strani ali k obisku salona!            
 

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.