Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Monterji klimatskih naprav se vse bolj odločajo za Daikin 

montaža toplotne črpalke zrak vodaMed monterji klimatskih naprav so klimatske naprave in toplotne črpalke Daikin izjemno priljubljene, zato smo se nanje osredotočili tudi v podjetju Airabela d.o.o. Kot so ugotovili že številni monterji klimatskih naprav, se klimatske naprave in toplotne črpalke Daikin lahko pohvalijo s prilagodljivostjo zunanje enote, enostavno uporabo notranje enote in izredno visoko učinkovitostjo. Vse skupaj pa zagotavlja prijetno uporabniško izkušnjo in celoletno udobje.  

Monterji klimatskih naprav lahko izbirate med stilsko dovršeno Daikin Emuro ali tehnološko najbolj napredno klimatsko napravo na trgu Daikin Ururu-Sararo. Daikin ponuja tudi več različnih modelov klimatskih naprav, ki so razdeljeni v skupine glede na način vgradnje enot: stenske, talne oziroma samostoječe, kasetne stropne, skrite stropne oziroma kanalske ter flexi oziroma spuščene stropne enote.

Klimatska naprava prinaša nižje stroške ogrevanja 

Klimatska naprava je sistem za klimatizacijo prostorov, ki se poleti uporablja za hlajenje in razvlaževanje toplega in vlažnega zraka, pozimi in v prehodnih sezonah pa za ogrevanje. Monterji klimatskih naprav najpogosteje montirajo klimatski sistem s toplotno črpalko zrak – zrak v deljeni izvedbi, tako imenovani »split« sistem. »Split« se imenuje zato, ker je klimatska naprava sestavljena iz ločenih delov. Del, ki je nameščen v prostoru je notranja enota, del, ki je nameščen na prostem (na primer na zunanji steni hiše), pa je zunanja enota. 
Klimatska naprava deluje tako, da zunanja enota toploto izmenjuje z okoliškim zrakom, notranja enota, ki neposredno ali posredno klimatizira prostor, pa toploto izmenjuje z zrakom v prostoru.

Montaža toplotne črpalke zrak voda – ugodna cena

Toplotna črpalka zrak voda za pridobivanje energije, potrebne za ogrevanje hiše, izkorišča toploto iz zraka. Zrak je neizčrpen vir energije in je na voljo povsod, zato predstavlja nakup in montaža toplotne črpalke zrak voda enega najbolj ekoloških in varčnih virov pridobivanja toplote. Montaža toplotne črpalke Daikin zrak voda ne zahteva ne vodnega vira, ne velikih površin, izbirate pa lahko med sistemom z zunanjo enoto ali brez. Cena toplotne črpalke z montažo je sicer odvisna od težavnosti vgradnje in posebnih zahtev uporabnika, saj ima vsaka toplotna črpalka svoje specifike. 

Preprosta pa ni samo montaža toplotne črpalke zrak voda, ampak je takšno tudi njeno upravljanje, zagon in servisiranje, ki poteka preko enostavnega uporabniškega vmesnika. V vsakem trenutku je končnemu uporabniku omogočen vnos cen energentov, kar pomeni, da se je naprava sposobna prilagajati gibanju cen energentov in zagotavljati najbolj ekonomičen ali ekološki vir toplote.

Monterji klimatskih naprav vabljeni v salon Airabela, kjer vas čaka pestra izbira tako klimatskih naprav kot toplotnih črpalk. 
monterji klimatskih naprav

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.