Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Najboljše toplotne črpalke zrak-voda: katero toplotno črpalko izbrati? 

katero toplotno črpalko zrak voda izbrati Najboljše toplotne črpalke zrak voda niso nujno tudi najdražje toplotne črpalke. Cena toplotne črpalke za ogrevanje hiše je odvisna od različnih dejavnikov, zato je pomembno, da imajo investitorji na voljo dovolj informacij, preden se izvedeta nakup in vgradnja toplotne črpalke. V podjetju Airabela, specializiranem za veleprodajo ogrevalnih in klimatskih sistemov, želimo svojim strankam, prodajalcem in monterjem, s tem pa tudi končnim uporabnikom naprav, ponuditi najboljšo kvaliteto po najugodnejši ceni, obenem pa vam nudimo strokovno svetovanje in pomoč pri tem, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati

Kaj je tisto, kar odlikuje najboljše toplotne črpalke zrak voda?

Toplotna črpalka zrak voda je lahko hibridna, visoko ali nizko temperaturna toplotna črpalka. Sestavljena je iz dveh enot – zunanje, ki izloča toplotno energijo iz okoliškega zraka, in notranje, ki sprejema to toploto prek hladilne napeljave in jo uporablja za ogrevanje prostorov. Odgovor na vprašanje, katera je najboljša toplotna črpalka zrak voda, je v osnovi precej enostaven. Najboljše toplotne črpalke zrak voda so tiste, ki lahko pridobijo največ uporabne toplote iz obnovljivega vira energije, torej okoliškega zraka. Poleg tega pa se lahko najboljše toplotne črpalke zrak voda pohvalijo tudi z zelo nizkimi izpusti ogljikovega dioksida. Najboljša toplotna črpalka zrak voda namreč ni le tista, ki je energijsko učinkovita in s tem prijazna do denarnice, ampak je pomembno tudi, da je naprava prijazna do okolja. Poleg tega pa je za najboljše toplotne črpalke zrak voda značilen tudi princip »inverter«. Kompresor oziroma njegova moč delovanja se v tem primeru prilagaja temperaturi. Tako inverterski oziroma inventer kompresor zagotavlja mnogo nižje toplotne izgube kot pri on/off toplotnih črpalkah, obenem pa so lahko inverterske črpalke celo do 5-krat učinkovitejše od ogrevalnih sistemov, ki temeljijo na uporabi električne energije ali fosilnih goriv. 

Najboljše toplotne črpalke zrak voda Katero toplotno črpalko zrak voda izbrati? 

Se sprašujete, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati oziroma priporočiti strankam? V podjetju Airabela prisegamo na toplotne črpalke Daikin, saj gre za proizvode vodilnega proizvajalca klimatskih in ogrevalnih sistemov s toplotno črpalko v Evropi. Na voljo vam je visoko in nizko temperaturna toplotna črpalka ter t. i. hibridna toplotna črpalka Daikin, ki združuje prednosti toplotne črpalke in plinskega kondenzacijskega kotla. Z veseljem vam priskočimo na pomoč ob morebitni dilemi, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati v konkretni situaciji. Za konec naj omenimo še, da so naprave Daikin najboljše toplotne črpalke zrak voda tudi v ekološkem smislu, kar dokazuje tudi okoljski znak Eco-label, ki ga je podjetje prejelo prvo med proizvajalci toplotnih črpalk! 
 

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.