Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Servis toplotne črpalke, cenik naprav in dodatne informacije

Servis toplotne črpalke Servis toplotne črpalke zahteva dobro poznavanje naprave. Cena toplotne črpalke z montažo običajno vključuje tudi garancijsko dobo oziroma brezplačen servis toplotne črpalke v primeru težav. Tako je pomembno, da so monterji seznanjeni s posebnostmi posamezne toplotne črpalke za ogrevanje hiše. Vgradnja toplotne črpalk bo lahko v tem primeru potekala brez težav, podobno pa velja tudi za servis toplotne črpalke

Veleprodaja monterjem in strokovnjakom za servis toplotne črpalke – cenik zelo ugoden

So vaše stranke investitorji, ki jih zanima kakovostna toplotna črpalka z montažo po ugodni ceni? Cena toplotne črpalke z montažo, ki jim jo boste lahko ponudili, če se odločite za sodelovanje s podjetjem Airabela, bo nižja kot doslej, s čimer si boste pridobili pomembno prednost pred konkurenco. V naši ponudbi najdete najboljše toplotne črpalke zrak voda in zemlja voda priznanega proizvajalca Daikin. Kakovostna toplotna črpalka z montažo je danes nekaj, za kar se zanima vse več ljudi, saj se zavedajo, da takšen tip ogrevanja prinaša velike prihranke, obenem pa je tudi prijazen do okolja. Z našo pomočjo lahko svojim strankam priskrbite najboljše toplotne črpalke, cena naprav pa bo kljub kakovosti zelo dostopna. 

servis toplotne črpalke cenik Enostaven zagon, upravljanje in servis toplotne črpalke Daikin 

Poleg že omenjenih obstaja še precej drugih razlogov, zakaj je najboljša izbira prav Daikin oziroma njihova toplotna črpalka. Montaža toplotne črpalke je izjemno hitra in enostavna, saj mora monter le slediti čarovniku za hitro namestitev, ki bo že med postopkom preverjal, ali so nastavljeni parametri pravilni. Podobno enostavna pa sta tudi upravljanje in servis toplotne črpalke. Uporabniški vmesnik z velikim grafičnim zaslonom omogoča uporabnikom, da sami odpravijo manjše težave, pri čemer jim pomagajo besedilna sporočila v slovenščini. Izbirati je mogoče med dvema možnostma namestitve uporabniškega vmesnika, in sicer je lahko nameščen na notranji enoti ali pa ločeno. V drugem primeru tako vmesnik funkcionira kot nekakšen sobni termostat, le da so funkcije, ki jih omogoča, precej naprednejše kot pri klasičnem termostatu. Seveda pa bo uporabniški vmesnik močno olajšal tudi servis toplotne črpalke. Cenik servisa toplotne črpalke, ki ga boste lahko ponudili strankam, jih bo zagotovo navdušil. Glavni razlog za to pa je seveda napreden uporabniški vmesnik, ki omogoča hiter in enostaven servis toplotne črpalke. Cenik in ponudbo naprav, ki so vključene v naš veleprodajni program, si lahko ogledate tudi na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi dodatne informacije glede karakteristik posameznih toplotnih črpalk, z veseljem pa odgovorimo tudi na vaša morebitna vprašanja. Vabljeni! 
 

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.