Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Toplotna črpalka za ogrevanje Daikin HT in drugi modeli

Toplotna črpalka za ogrevanje je predvsem v zadnjih letih deležna izjemnega zanimanja. Vse več ljudi namreč spoznava, kako pametna naložba je lahko toplotna črpalka za ogrevanje (in hlajenje).

Ključne prednosti, ki jih prinaša toplotna črpalka za ogrevanje

Delovanje toplotne črpalke in njena učinkovitost sta odvisna od tipa naprave (toplotna črpalka zemlja voda, zrak voda ali voda voda), vendar pa lahko govorimo o določenih skupnih prednostih, s katerimi se lahko pohvali praktično vsaka toplotna črpalka. Cena ogrevanja se z montažo toplotne črpalke bistveno zniža, kar pomeni velik dolgoročni prihranek. Toplotna črpalka za ogrevanje prostorov je torej investicija, ki se kupcem slej ali prej v celoti povrne. Še posebej dobra rešitev je lahko toplotna črpalka za ogrevanje in hlajenje, ki zniža tudi stroške hlajenja bivalnih, poslovnih in drugih prostorov v vročih poletnih mesecih. Kot eno najpomembnejših prednosti pa je zagotovo treba izpostaviti tudi to, da toplotna črpalka za ogrevanje izrablja obnovljive vire energije. Lastna toplotna črpalka za ogrevanje tako pomeni tudi naložbo v prihodnost našega planeta oziroma v zaščito narave. Škoda, ki jo povzroča ogrevanje s fosilnimi gorivi, je namreč vse prej kot zanemarljiva.

Najpomembnejše kvalitete sistema Daikin HT

V podjetju Airabela se ukvarjamo z veleprodajo klimatskih in ogrevalnih sistemov vrhunske kvalitete, pri tem pa monterjem zagotavljamo konkurenčne cene klimatskih naprav, toplotnih črpalk in prezračevalnih sistemov. V naši ponudbi je tudi toplotna črpalka zemlja voda, večino ponudbe pa predstavljajo toplotne črpalke zrak voda priznanega podjetja Daikin, vodilnega proizvajalca toplotnih črpalk v Evropi. Daikin HT je sinonim za izjemno učinkovitost, s katero se lahko pohvali redko katera druga toplotna črpalka. Življenjska doba toplotnih črpalk Daikin HT je izjemno dolga, naprave pa omogočajo segrevanje izhodne vode vse do 80 °C (pri visokotemperaturnih črpalkah) brez uporabe električnega grelca. Toplotna črpalka Daikin HT je lahko tako idealna takrat, ko običajne toplotne črpalke ne morejo zagotoviti dovolj visoke temperature izhodne vode, kakršna je običajno potrebna tam, kjer se za ogrevanje še vedno uporabljajo klasični radiatorji. Z montažo visokotemperaturne črpalke Daikin Altherma HT je tako mogoče ohraniti obstoječi ogrevalni razvod, obenem pa preiti k bolj ekonomični in ekološki obliki ogrevanja. Seveda pa uvažamo in prodajamo tudi nizkotemperaturne toplotne črpalke in hibridne toplotne črpalke. V naši ponudbi boste našli le inverterske toplotne črpalke, ki so mnogo učinkovitejše od »on/off« naprav. Zaradi stalnega prilagajanja moči delovanja tovrstne toplotne črpalke občutno zmanjšajo toplotne izgube in poskrbijo za optimalno temperaturo v prostorih, s tem pa tudi za optimalno udobje oziroma kvaliteto bivanja.

toplotna-crpalkatoplotne-crpalke

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.