Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše – idealna rešitev za novogradnje 

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše je investicija, za katero se pri novogradnjah odloča vse več ljudi, pogosto pa ogrevanje hiše s toplotno črpalko nadomešča tudi manj učinkovite oblike ogrevanja pri starejših objektih. Toplotne črpalke za ogrevanje hiše za svoje delovanje izkoriščajo obnovljive vire energije, na primer temperaturo zunanjega zraka ali zemlje, kar pomeni, da je ogrevanje hiše s toplotno črpalko cenejše in bolj prijazno do okolja. 

Toplotne črpalke za ogrevanje hiše pripomorejo k učinkoviti rabi energije

Vgradnja toplotne črpalke v novo stavbo zagotovi učinkovito rabo energijo. Pri novogradnjah, kjer v uporabi niso več klasični radiatorji, se praviloma vgradi nizko temperaturna toplotna črpalka. Takšne toplotne črpalke za ogrevanje hiše ustrezajo tudi določilom iz Pravilnika o učinkoviti rabi energije v stavbah. V omenjenem pravilniku je med drugim navedena tudi maksimalna projektna temperatura ogrevalnega sistema, ki znaša 55 °C. Da bi bil ogrevalni sistem optimalno učinkovit, je tako potrebna premišljena izbira generatorjev toplote. V primerjavi z mnogimi drugimi generatorji, ki so se uporabljali v preteklosti, ponuja toplotna črpalka za ogrevanje hiše bistveno več prednosti, zato postaja vse bolj priljubljena izbira. Posebno načrtovanje pa si zaslužijo tudi cevni razvod, kjer moramo prav tako zagotoviti optimalno energijsko učinkovitost, ter nadzor in regulacija temperature zraka v prostorih. 

Katera toplotna črpalka za ogrevanje hiše je najboljša izbira?

Kot smo že omenili, je pri novogradnjah zagotovo najustreznejša izbira nizko temperaturna toplotna črpalka, ki zagotavlja manjšo porabo ob koncu leta. Po kakovosti še posebej izstopa nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma, ki jo najdete tudi v veleprodajnem programu našega podjetja Airabela. Omenjena toplotna črpalka za ogrevanje hiše omogoča optimalno udobje in učinkovito rabo energije v novogradnjah, tudi v energijsko najbolj varčnih objektih. Poleg tega je nizkotemperaturna toplotna črpalka Daikin Altherma, katere operativno območje sega do temperature izstopne vode 55 °C, kompatibilna z vsemi tipi nizkotemperaturnih oddajnikov toplote – toplotna črpalka za ogrevanje hiše je tako primerna za priključitev na talno, stensko ali stropno ogrevanje s kopalniškim ploskovnim radiatorjem, kombinirati pa jo je mogoče tudi z ventilatorskimi konvektorji in nizkotemperaturnimi radiatorji. Zaradi številnih kvalitet menimo, da lahko prav pod znamko Daikin najdemo najboljše toplotne črpalke zrak voda. Morebitni servis toplotne črpalke je enostaven, obenem pa sodi naprava kljub kakovosti med zelo dostopne toplotne črpalke. Cena toplotne črpalke za ogrevanje hiše Daikin je namreč zelo ugodna. Toplotna črpalka za ogrevanje hiše svetovnega priznanega proizvajalca Daikin tako v celoti zadovolji tudi najzahtevnejše investitorje. 

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše toplotne črpalke za ogrevanje hiše
 

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.