Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Toplotna črpalka zrak-voda – učinkovita rešitev za hiše z radiatorji

Toplotna črpalka zrak voda je najbolj pogosto izbrana toplotna črpalka pri nas. Sodobna toplotna črpalka za ogrevanje je namenjena uporabniku, ki si želi ekološko ogrevanje bivalnega prostora z najnižjimi stroški ter avtomatskim delovanjem sistema.

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše omogoča črpanje brezplačne energije

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše nudi varčno segrevanje prostorov in stabilno temperaturno udobje v vseh letnih časih. Investicijsko optimalna rešitev za naše podnebje je toplotna črpalka zrak-voda. Cena naprave je relativno nizka, vgradnja preprosta, prihranek pri ogrevanju pa občuten. Energijo iz okolja lahko izkoristite za ogrevalni sistem. Učinkovitost toplotne črpalke zrak-voda je odvisen od COP-grelnega števila. Naprava torej pridobi več energije iz okolja, kot jo enota porabi za delovanje, to je učinkovitost toplotne črpalke. Toplotna črpalka zrak-voda ima najnižjo učinkovitost v primerjavi s toplotnimi črpalkami za ogrevanje voda-voda ali voda-zemlja, kjer je povprečna letna učinkovitost višja, do 2x višja je tudi začetna investicija, bolj kompleksna pa je tudi vgradnja. Najcenejša oblika sodobnega ogrevanja bivalnih prostorov v slovenskem prostoru je torej toplotna črpalka zrak voda. Cena črpalke kot edini strošek naložbe se vam povrne že v šestih letih. Toplotna črpalka zrak-voda potrebuje minimalno vzdrževanje, njena življenjska doba pa je lahko tudi 25 let. Do občutnega prihranka vam pomaga izbrana toplotna črpalka zrak voda! Cena sistema in vgradnje je investicija, ki je nikakor ne boste obžalovali!

Hibridna toplotna črpalka je pametna toplotna črpalka

Hibridna toplotna črpalka ima možnost treh načinov delovanja - kot toplotna črpalka, kotel ali oboje. V povprečju ima do 300% višjo učinkovitost, kar je bistveno več kot jo nudijo ogrevalni sistemi na fosilna goriva. Hibridna toplotna črpalka predstavlja za modernega uporabnika odličen odgovor na njegove želje, saj je stroškovno zelo učinkovita in okolju prikazna. toplotna-crpalkatoplotne-crpalke

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.