Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Toplotna črpalka zrak-voda: klimatsko udobje po nizki ceni 

Toplotna črpalka zrak- vodaToplotna črpalka zrak voda je vrsta naprave, ki za lastno delovanje izkorišča okoliški zrak. Zaradi visoke učinkovitosti, tihega delovanja in dostopne cene je med najbolj priljubljenimi pri nas. Toplotna črpalka zrak voda je primerna tudi za prenovo ogrevalnega sistema v starejših objektih.  

Daikine toplotna črpalka zrak-voda: nova generacija sistemov ogrevanja

V podjetju Airabela d.o.o. se ukvarjamo z uvozom in veleprodajo kakovostnih naprav, med katere sodijo tudi Daikine toplotne črpalke zrak voda. Cenik in dodatne informacije so dostopni na naši spletni strani. Pri izbiri ogrevalnega sistema je pomembnih več dejavnikov: čim manj posegov v prostor, čim več energije za svoje delovanje mora naprava pridobivati brezplačno, iz obnovljivih virov. Na izbiro vplivajo tudi stroški vgradnje, pričakovana življenjska doba ter poraba električne energije – grelno število (COP), s katerim je izražena učinkovitost toplotne črpalke zrak voda. Cenik, končna vrednost investicije, pričakovani prihranki pri ogrevanju in hlajenju ter možnosti finančnih spodbud pa so še dodatne prednosti, ki upravičijo odločitev za nakup.

Vas zanima kakovost in cena toplotne črpalke zrak- voda?       

Zakaj so najbolj prodajane toplotne črpalke zrak voda? Cena naprave je relativno nizka, vgradnja preprosta, prihranek pri ogrevanju pa občuten. Ker toplotna črpalka zrak voda ne terja zahtevnih gradbenih posegov, deluje tiho in je hkrati zelo učinkovita, ostaja optimalna izbira za naše podnebje. 

toplotna črpalka zrak voda cenikOkolju prijazno ogrevanje: toplotne črpalke zrak- voda, cena je dostopna!

Cena toplotne črpalke zrak voda se giblje med 5.000,00 € in 10.000,00 € za split nizkotemperaturne črpalke Daikine. Za mono izvedbo – vse v enem – je reba odšteti od 5.000,00 do 7.000,00 €. Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda Daikin Altherma presega zmogljivosti ostalih toplotnih črpalk, zato je tudi cena nekoliko višja, giblje se namreč od 8.000,00€ do 15,000,00 €. Vas zanima Dakine toplotna črpalka zrak voda? Cenik si lahko natančneje ogledate tudi na naši spletni strani!

Ne ugibajte, koliko stane toplotna črpalka zrak- voda! Cenik na airabela.si!

Visoko kakovostna Daikin toplotna črpalka zrak voda: cenik in specifikacije posameznih naprav najdete na spletni strani. Rešitev za  ogrevanje in hlajenje vašega objekta je toplotna črpalka zrak voda, ki omogoča črpanje brezplačne energije iz okolja. Odlikuje jo vrhunska tehnologija, avtomatsko delovanje in preprosto upravljanje. Uporabnikom  zagotavlja optimalno temperaturno udobje v vseh letnih časih. Že v šestih oziroma sedmih letih se vam v celoti povrne strošek nakupa in vgradnje toplotne črpalke zrak voda! Cenik, pa tudi dodatne informacije in pojasnila lahko dobite v našem salonu, kjer vam bomo z veseljem priporočili tudi najboljšega monterja.
 

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.