Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Toplotne črpalke cena Toplotna črpalka, cena zelo ugodna: ceneje do toplotne črpalke Daikin! 

Toplotna črpalkacena ali kvaliteta? Vprašanje, čemu dati prednost pri nakupu toplotne črpalke za ogrevanje hiše, si zastavlja mnogo investitorjev. Podjetje Airabela je prava rešitev za vse monterje in prodajalce, ki jih zanima kakovostna, obenem pa cenovno dostopna toplotna črpalka za centralno ogrevanje. Z našo ponudbo namreč dokazujemo, da je možna tako vrhunska kakovost kot ugodna cena toplotne črpalke. Pr nas najdete najboljše toplotne črpalke zrak voda, izjemno kvalitetna pa je tudi toplotna črpalka zemlja voda. Cena toplotne črpalke vas bo zagotovo prijetno presenetila, prav tako pa vaše stranke, ki se zanimajo za nakup toplotne črpalke. Cena, ki je čim bolj dostopna, in dokazana kakovost sta naši glavni vodili pri oblikovanju veleprodajnega programa, v katerem ima osrednje mesto prav toplotna črpalka. Ceneje in še bolj kvalitetno je tako postal naš moto, ki mu vseskozi sledimo! 

toplotna črpalka ceneje Tipi in lastnosti toplotne črpalke: cena odvisna od različnih dejavnikov 

Obstaja kar nekaj različnih možnosti, med katerimi je treba izbrati, preden se izvede vgradnja toplotne črpalke. Cena namreč ni edini dejavnik, na katerega morajo biti investitorji pozorni. Najprej je treba razmisliti, katera vrsta naprave bi bila v določeni situaciji najprimernejša. Ena od možnosti je denimo toplotna črpalka zemlja voda, cena investicije pa je najnižja, kadar izberemo napravo, ki kot vir energije uporablja okoliški oziroma zunanji zrak. Poleg tega je treba oceniti, kdaj so primernejše visoko- in kdaj nizkotemperaturne ali celo hibridne toplotne črpalke. Cena pa je odvisna tudi od zmogljivosti naprave in drugih karakteristik, ki jih ima toplotna črpalka za centralno ogrevanje

Vrhunska toplotna črpalka ceneje, kot si lahko predstavljate! 

V podjetju Airabela vas čaka kakovostna toplotna črpalka ceneje kot kjer koli drugje. Izbirate lahko med bogato ponudbo kapacitet toplotnih črpalk in rezervoarjev za vodo ter poiščete najustreznejšo rešitev za vaše stranke. Med drugim lahko denimo izbirate lahko med različnimi zmogljivostmi nizkotemperaturnih toplotnih črpalk priznanega proizvajalca Daikin (4 kW, 6 kW, 8 kW, 11 kW, 14 kW ali 16 kW), na voljo pa vam je tudi izbira tipa notranje enote toplotne črpalke. Cena vgradnje je najnižja, če se investitor odloči za samostoječo enoto z že integriranim rezervoarjem za sanitarno vodo (180- ali 260-litrskim), montaža pa je v tem primeru tudi zelo hitra in enostavna. Na voljo je tudi ugodna toplotna črpalka, pri kateri se notranja enota vgradi na steno. Rezervoar za sanitarno vodo je tako mogoče priključiti naknadno, kupci pa se lahko odločijo tudi za ogrevanje sanitarne s sončno energijo. Ne glede na to, kakšna toplotna črpalka vas zanima, ceneje kot v podjetju Airabela ne gre! 
 

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.