Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Toplotne črpalke za ogrevanje: cenik in razlogi za investicijo

Toplotne črpalke za ogrevanje se vse manj dojemajo kot alternativna rešitev, saj se zanje odloča vse več ljudi. Tako je mogoče pričakovati, da bodo postale toplotne črpalke za ogrevanje celo prevladujoča izbira tistih, ki gradijo nove objekte. Seveda pa se lahko toplotne črpalke uporabijo tudi pri starejših objektih, kjer so prisotni radiatorji. Tudi v tem primeru namreč prinaša vgradnja toplotne črpalke za ogrevanje ogromno prednosti.

Kaj vse stranke pridobijo z vgradnjo toplotne črpalke za ogrevanje?

V podjetju Airabela se zavedamo, da predstavljajo monterji ključno vez med nami in končnimi uporabniki toplotne črpalke za ogrevanje, zato se trudimo, da so jim na voljo vse potrebne informacije. V prvi vrsti je pomembno, da lahko monter potencialnim investitorjem razloži, kaj vse jim prinaša toplotna črpalka za ogrevanje. Menimo, da je ključno, da se poudari predvsem dejstvo, da toplotna črpalka za ogrevanje nikakor ni strošek, ampak investicija. Toplotna črpalka za ogrevanje hiše namreč prinaša ogromne prihranke. Mesečni stroški se občutno zmanjšajo, naložba pa se tako v nekaj letih v celoti povrne. Opozoriti je treba tudi na to, da je za nakup toplotne črpalke za ogrevanje možna pridobitev nepovratnih finančnih sredstev, ki jih podeljuje Eko sklad. Tako pridemo do še ene pomembne prednosti, ki jo prinaša toplotna črpalka. Ogrevanje namreč z vgradnjo toplotne črpalke ne bo le cenejše, ampak mnogo prijaznejše do okolja. Razlog za to se skriva v obnovljivih, t. i. alternativnih virih energije, ki jih za svoje delovanje uporablja toplotna črpalka. Ogrevanje tako temelji na izrabi toplote okoliškega zraka ali toplotne energije, shranjene v zemlji ali podtalnici. Vzdrževanje toplotne črpalke je povsem enostavno, vgradnja pa bo še posebej hitra, če se kupci odločijo za toplotne črpalke zrak voda, ki so tudi najugodnejše.

Vrhunske toplotne črpalke za ogrevanje, cenik še dodatna prednost

Kljub različnim olajšavam, ki so na voljo, kupce običajno še vedno zelo zanima konkretna cena toplotne črpalke za ogrevanje. Cenik je odvisen od različnih postavk, kot že omenjeno, pa so najugodnejše toplotne črpalke zrak voda, ki veljajo tudi za zelo učinkovite toplotne črpalke za ogrevanje. Cenik oziroma veleprodajne cene, ki jih v podjetju Airabela zagotavljamo monterjem, so zelo konkurenčne. V naši ponudbi najdete predvsem naprave Daikin HT, ki sodijo v sam kakovostni vrh. Na voljo so nizkotemperaturne, visokotemperaturne in hibridne toplotne črpalke za ogrevanje, cenik pa je pri vseh tipih naprav zelo ugoden. toplotna črpalka za ogrevanje hišetoplotna črpalka za ogrevanje cenik

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.