Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše – uvoz in veleprodaja toplotnih črpalk za ogrevanjetoplotna črpalka za ogrevanje hiše

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše prinaša številne prednosti. Je učinkovit način ogrevanja, hkrati pa nam omogoča tudi velik prihranek. Poznamo nizkotemperaturne toplotne črpalke, visokotemperaturne toplotne črpalke in hibridne toplotne črpalke. Vsaka ima svoje značilnosti, ki jih bomo na kratko opisali v nadaljevanju. V podjetju Airabela se ukvarjamo z uvozom in veleprodajo toplotnih črpalk za ogrevanje s poudarkom na znamki priznanega proizvajalca Daikin. Prodaja je namenjena izključno monterjem. Za več informacij o toplotni črpalki za ogrevanje hiše smo vam v podjetju vedno na voljo. Pridobite več informacij o delovanju toplotne črpalke zrak voda.

Toplotna črpalka za ogrevanje znamke Daikintoplotne črpalke ogrevanje

Toplotna črpalka za ogrevanje je črpalka, ki jo zaznamujeta dve prednosti: cenejše ogrevanje in ekološki prihranki, saj izkorišča obnovljive vire energije. Poznamo več vrst črpalk za ogrevanje hiše. Nizkotemperaturna črpalka je primerna za talno, stensko in konvektorsko ogrevanje. Visokotemperaturna črpalka je namenjena ogrevanju z navadnimi in manjšimi radiatorji in je primerna za obnove hiš. Pri hibridni toplotni črpalki gre za kombinacijo toplotne črpalke in plinskega kondenzacijskega kotla. Namenjena je objektom, ki že imajo plinski kotel. Ali se ukvarjate z montažo toplotnih črpalk za ogrevanje? Za več informacij o toplotnih črpalkah za ogrevanje nas kontaktirajte.

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše in ostala ponudba

Toplotna črpalka za ogrevanje hiše predstavlja le del naše ponudbe. V podjetju Airabela se ukvarjamo tudi s klimami in prezračevalnimi sistemi. V povezavi z informacijami o ogrevanju na toplotno črpalko smo vam v podjetju vedno na voljo, vse kar morate storiti je, da nas kontaktirate. Prodaja je namenjena monterjem, v ponudbi pa imamo predvsem toplotne črpalke zemlja voda in zrak voda.

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.