Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

toplotna črpalka zrak vodaToplotna črpalka zrak voda proizvajalca Daikin

Toplotna črpalka zrak voda proizvajalca Daikin je bila izbrana, ker želimo prodajalcem, investitorjem in monterjem ponuditi najboljše na trgu. Gre za japonskega proizvajalca, ki nenehno teži k inovacijam in izboljšavam ter ponuja izključno vrhunske toplotne črpalke zrak voda. Cenik je pri tem ugoden, saj gre za izjemno široko prodajo na svetovnem trgu, čemur se prilagajamo tudi v podjetju Airbela ter svojim partnerjem prav tako nudimo ugodne cene toplotne črpalke zrak voda ter ugodne cene toplotne črpalke zemlja voda podjetja Daikin. 

Zakaj priporočamo toplotno črpalko zrak voda Daikin Altherma?

V podjetju Airbela težimo h kvaliteti in zanesljivosti na partnerskem področju, kar pomeni, da moramo tudi s svoje strani ponuditi le najboljšo kvaliteto. Iskreno smo prepričani, da je toplotna črpalka zrak voda proizvajalca Daikin med najboljšimi ogrevalnimi sistemi, ki so na voljo. V to so nas prepričale izkušnje in pozitivne lastnosti Daikin toplotne črpalke zrak voda

  • - cenik pomeni daleč najboljše razmerje med ceno in kvaliteto,
  • - vsebuje vrhunsko in najsodobnejšo tehnologijo in kvalitetne komponente,
  • - toplotna črpalka zrak voda Daikin Altherma ima zelo dolgo življenjsko dobo, 
  • - brez dodatnih električnih grelcev dosegajo visoko učinkovitost in vodo segrejejo do 80 stopinj Celzija, 
  • - omogoča uporabo obstoječih radiatorjev, tako da je poseg pri prenovi ogrevalnega sistema minimalen, ob tem ne potrebuje nobenega gradbenega dovoljenja, 
  • - omogoča možnost avtomatskega preklopa med obstoječim sistemom ogrevanja in toplotno črpalko zrak voda,
  • - deluje pri zelo nizkih temperaturah, 
  • - notranja enota toplotne črpalke zrak voda je sestavljena iz dveh delov (vodne enote z dodatnim invertersko krmiljenim kompresorjem in dvema izmenjevalnikoma ter rezervoarja za vodo), ki sta zaradi lažjega prevoza in montaže ločena.

toplotna črpalka zrak voda cenikToplotna črpalka zrak voda – cenik in njeno enostavno upravljanje

Cenik toplotne črpalke zrak voda v ugodni ceni vključuje številne prednosti. Preračunan je tako, da lahko ponuja najsodobnejšo tehnologijo, najkakovostnejše materiale ter številne funkcije toplotne črpalke zrak voda. Cena tako resnično izraža dostopnost in najboljšo kvaliteto. Toplotna črpalka zrak voda Daikin Altherma omogoča enostavno upravljanje in omogoča več enostavnih funkcij. Temperaturo izhodne vode je mogoče nastaviti fiksno, temperaturo izhodne vode lahko reguliramo glede na temperaturo zunanje okolice s plavajočo nastavitveno točko ali s temperaturnim tipalom, ki toplotni črpalki zrak voda omogoča zaznavanje in določanje idealne temperature izhodne vode ter tako učinkovito in energetsko varčno vzdržuje nastavljeno temperaturo prostora. Mogoče pa je koristiti tudi številne druge uporabne funkcije, kot so: počitniško delovanje, tedenske nastavitve, funkcija razkuževanja, način udobja in zmanjšanega delovanja, tihi način, način gretja gospodinjske vode itd.

Cenik toplotne črpalke zrak voda je dostopen na spletni strani podjetja Airbela. 
 

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.