Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Vgradnja toplotne črpalke in informacije za monterje klimatskih naprav  

Vgradnja toplotne črpalke, še posebej vgradnja toplotne črpalke voda voda, je lahko zelo naporna in časovno zamudna. Starejše toplotne črpalke za ogrevanje hiše so zahtevale precej vloženega truda, posledično pa je bila višja tudi cena toplotne črpalke z montažo. V podjetju Airabela, specializiranem za veleprodajo, želimo, da bi bilo delo monterjev, s katerimi sodelujemo, čim bolj poenostavljeno. Tako v svoj prodajni program uvrščamo najboljše toplotne črpalke zrak voda in zemlja voda, ki se lahko poleg številnih drugih kvalitet pohvalijo tudi z enostavnostjo montaže, zelo hiter in enostaven pa je lahko tudi servis toplotne črpalke. Pri tem pa še posebej izstopa nov model toplotne črpalke Daikin s talno notranjo enoto, ki ima integriran rezervoar za sanitarno vodo … 

Izjemno enostavna in hitra vgradnja toplotne črpalke 

Vgradnja toplotne črpalke Vgradnja toplotne črpalke predstavlja minimalen napor za vse monterje, poleg tega pa vgradnja toplotne črpalke zahteva manj prostora od klasičnih naprav, saj sta v tem primeru dve napravi združeni v eno, ki znotraj ohišja vključuje tudi vse potrebne, tovarniško povezane  hidravlične komponente, kot so ekspanzijska posoda, tropotni ventil in obtočna črpalka. Edina naloga, ki jo od monterja zahteva vgradnja toplotne črpalke, je tako to, da poveže priključke za vodo in hladilno sredstvo. Vgradnja toplotne črpalke zrak voda je že v osnovi precej enostavnejša, kot bi bila denimo vgradnja toplotne črpalke voda voda, pri omenjenem modelu pa je postopek še nekoliko lažji in hitrejši. Poleg tega je vgradnja toplotne črpalke zrak voda še enostavnejša zaradi nadgrajenega uporabniškega vmesnika. Tako lahko monterji že na svojem računalniku nastavijo osnovne nastavitve naprave, torej še pred tem, preden se prične vgradnja toplotne črpalke. Te nastavitve pa kasneje le še prenesete na notranjo enoto. Zaradi poenostavljenosti postopka bo cena toplotne črpalke z montažo, ki jo boste lahko ponudili svojim (potencialnim) strankam, resnično ugodna, kar bo zagotovo povečalo zanimanje za vašo storitev, torej za prodajo ter montažo in nastavitev toplotne črpalke. Cena izjemno kakovostnih toplotnih črpalk Daikin iz naše ponudbe vas bo zagotovo navdušila. 

Kaj pa monterji klimatskih naprav? 

Tudi prodajalci in monterji klimatskih naprav lahko v naši ponudbi najdete funkcionalno bogate, učinkovite in cenovno ugodne klimatske naprave za svoje stranke oziroma kupce. Zavedamo se, da so prav monterji klimatskih naprav in toplotnih črpalk najpomembnejša vez med nami ter končnimi uporabniku naprav, zato se trudimo, da z vami zgradimo korekten in dolgotrajen odnos. Tako monterji klimatskih naprav kot toplotnih črpalk se lahko odločijo za brezplačno strokovno svetovanje, na voljo pa so vam tudi shematski prikazi ter izračuni porabe pred in po vgradnji določene naprave. 

monterji klimatskih n aprav

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.