Zapri

Za prenos vnesite vaše ime in elektronski naslov.

Visoko temperaturne toplotne črpalke za veleprodajo

visoko temperaturne toplotne črpalkeVisoko temperaturne toplotne črpalke so idealna izbira za prenove. Odlikujejo jih preprosto upravljanje, energetska učinkovitost, priklop na sončne zbiralnike, visoko temperaturne toplotne črpalke pa se prilagajajo tudi drugim potrebam uporabnikov. 

V podjetju Airbela smo osredotočeni na veleprodajo klimatskih naprav ter ogrevalnih sistemov oziroma visokotemperaturnih toplotnih črpalk zrak voda in zemlja voda ter nudimo tehnične rešitve projektantom, investitorjem, prodajalcem oziroma monterjem ter njihovim strankam. Skupaj z njimi želimo doseči učinkovitejšo rabo energije in boljšo kakovost zraka ter pripomoči k doseganju večjega udobja in višje kvalitete življenja končnih kupcev. Pri veleprodaji klimatskih naprav in visoko temperaturnih toplotnih črpalk želimo s partnerji doseči pošten in prijeten odnos, od katerega bomo imeli koristi prav vsi.

Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda in zemlja voda

Visokotemperaturna toplotna črpalka deluje na principu soodvisnosti med tlakom, temperaturo in volumnom plina. Volumen plina vpliva na temperaturo – pri povečanem tlaku se temperatura zviša, pri zmanjšanju tlaka pa se zniža, pri čemer prenos toplote zmeraj poteka od toplega proti hladnemu. Visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda torej na eni strani spustijo lastno temperaturo na nižji nivo od zunanjega zraka, na drugi strani pa jo morajo dvigniti nad raven, ki je nujna za ogrevanje prostora in vode. Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda energijo za ogrevanje pridobiva iz zunanjega zraka, medtem ko visoko temperaturna toplotna črpalka zemlja voda uporablja moč zemlje ali vode. 

visokotemperaturna toplotna črpalka zrak vodaVisoko temperaturne toplotne črpalke Daikin

Za klimatske naprave in visoko temperaturne toplotne črpalke zrak voda smo izbrali podjetje Daikin, svetovno priznanega in vodilnega proizvajalca klimatskih in ogrevalnih sistemov. Visoko temperaturne toplotne črpalke Daikin že od leta 1924 vodijo na svetovnem trgu, kar jim uspeva z razvojem najsodobnejše tehnologije ter s produkti, ki daleč prekašajo konkurente. 

Daikin Altherma toplotna črpalka (visokotemperaturna) je primerna alternativa ostalim visokotemperaturnim ogrevalnim sistemom in odlično nadomesti peči na biomaso, kurilno olje ali plin. Z dvema zaporedno vezanima inverterskima kompresorjema vodo brez dodatnega električnega grelca segreje do 80o C, kar zadostuje za vse potrebe gospodinjstva po topli vodi in ogrevanju. Delovanje je omogočeno do zunanje temperature – 20o C, mogoče pa jo je povezati tudi s sončnimi zbiralniki ali z drugim sistemom ogrevanja. Prednost visoko temperaturne toplotne črpalke zrak voda podjetja Daikin je tudi v tem, da zanjo ni potrebno pridobiti nobenega gradbenega dovoljenja, saj spada med investicijsko vzdrževalna dela, in je torej prva izbira pri prenovah ter jo lahko povežemo na že obstoječo napeljavo. Visoko temperaturne toplotne črpalke Daikin so preproste za montažo in upravljanje ter zadostujejo evropskim naravovarstvenim zahtevam, saj v primerjavi z drugimi alternativami občutno zmanjšajo emisije CO2. 
 

Brezplačno svetovanje

Nasveti strokovnega osebja

Shematski prikazi

Izračuni PREJ / PO

Konkretna predstava

Stopite v kontakt

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Kje se nahajamo?

Airabela trgovina in storitve d.o.o.

Lokacija

Delavnik

  • pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00
  • sobote, nedelje in prazniki: zaprto

Hitri kontakt

 

Sporočilo je bilo poslano.