Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

 • LOKALNI prezračevalni sistemi z rekuperacijo SIKU

  Izkoristek do 97%

  » Izjemno tihi
  » Enostavni za čiščenje
  » Za novogradnje in sanacije
  » Brez vzdrževalnih stroškov
  » Eko sklad subvencija
  » 3 letna garancija

 • Novost: Daikin Altherma 3 H HT 

  Visokotemperaturna toplotna črpalka

  Daikin Altherma 3 H HT je popolna rešitev tako za novogradnje kot tudi za prenove. Ker omogoča izhodno temperaturo vode do 70°C je idealna rešitev za radiatorsko ogrevanje. Zaradi enokompresorskega delovanja pa je izredno učinkovita pri nizkih ogrevalnih temperaturah in zato primerna tudi za novogradnje.

 • Toplotna črpalka DAIKIN ALTHERMA 3

  » Idealen sistem za ogrevanje, toplo vodo in hlajenje
  » Za delovanje uporablja obnovljiv vir energije – zrak iz okolja
  » Zagotavlja največje prihranke pri obratovalnih stroških
  » Odlična izbira za novogradnje, nizkoenergijske hiše in adaptacije

Znebite se Golaznic iz Kotnega dola

z vgradnjo lokalne prezračevalne naprave z rekuperacijo SIKU.

» Izjemno tihi
» Enostavni za čiščenje
» Za novogradnje in sanacije
» Brez vzdrževalnih stroškov
» Eko sklad subvencija
» 3 letna garancija

SIKUrna rešitev.

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

Klima

Airabela, lepota je v zraku!

OPRAVIČILO našim strankam

 

V zadnjem tednu dni smo imeli precej tehničnih težav, saj nam niso delovale telefonske linije in elektronski naslovi. Iz tega razloga za številna elektronska povpraševanja in telefonske klice nismo bili dosegljivi za kar se Vam iskreno opravičujemo.

 

Sporočamo Vam, da smo zadeve uredili in smo Vam zopet na voljo na naši brezplačni telefonski številki 080 88 50 ali preko obrazca na naši spletni strani.

 

Hvala za razumevanje.

Daikin potrdil učinkovitost svoje patentirane Flash Streamer tehnologije, ki je vgrajena v čistilcih zraka. Testiranja pokazala, da 3-urno obsevanje uspešno uniči več kot 99,9 % novega koronavirusa.

Študija, ki je potrdila učinkovitost, je bila izvedena s strani podjetja Daikin Industries Ltd. v sodelovanju s profesorjem Shigerujem Kyuwazo iz oddelka za biomedicinske znanosti tokijske univerze ter skupino raziskovalcev pod vodstvom profesorja Shigeruja Morikawe iz oddelka za mikrobiologijo univerze v Okayami.

Z velikim ponosom sporočamo, da je naše podjetje letošnji prejemnik nagrade Highest Turnover (op. Največji promet), ki jo podarja podjetje DACE svojim distributerjem Daikinovih naprav v vseh 15 državah združenih v holding. V Airabeli smo si nagrado prislužili s tem, da smo bili med 15 državami pod okriljem DACE prav mi tisti, ki smo v finančnem letu 2019 ustvarili najvišji promet med vsemi distributerji.

Smo uvoznik in distributer za Daikin klimatske naprave in toplotne črpalke.

toplotne črpalke

Toplotne črpalke

Daikin je najboljši partner za vaše ekološko gradbene projekte. Zagotovite si podrobne informacije o izdelkih in materialih svojega sistema Daikin.

klimatske naprave

Klimatske naprave

Sistemi Daikin so zasnovani za zanesljivo in učinkovito industrijsko in komercialno hlajenje prostorov. Klimatske naprave so varčne, okolju prijazne in visoke kakovosti.

KATERA TOPLOTNA ČRPALKA JE PRAVA ZAME?

Se tudi vi sprašujete katera izmed širokega nabora toplotnih črpalk je najprimernejša za vaš dom? Kliknite na gumb in preverite!

vecji objekti

REŠITVE ZA VEČJE OBJEKTE

Naše modularne enote vam omogočajo izbiro pravega razmerja opreme in tehnologije, ki zagotavlja optimalno ravnovesje temperature, vlažnosti in svežine zraka za ustvarjanje popolnega udobja z maksimalno energetsko in stroškovno učinkovitostjo.

airabela

Poslanstvo

 

Kot pooblaščeni distributer klimatskih in ogrevalnih sistemov za stanovanjske in poslovne objekte projektantom, investitorjem, prodajalcem - monterjem ter njihovim strankam ponujamo visoko kvalitetne klimatske naprave in ogrevalne sisteme ter z njimi povezane storitve. Naše svetovanje je strokovno in iskreno, saj želimo s svojim delovanjem prispevati k doseganju učinkovite rabe energije, maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, boljši kakovosti zraka v bivalnih, delovnih in javnih prostorih ter posledično tudi večjemu udobju in kvaliteti vsakdanjega življenja

 

Naša pozornost je usmerjena predvsem v naše partnerje, monterje, ki so ključna vez med nami in končnimi uporabniki. Šele skupaj z njimi namreč tvorimo ekipo, ki lahko ustreže željam končnega kupca. Tega se dobro zavedamo, zato želimo s partnerji zgraditi pošten in prijazen odnos, ki bo odskočna deska za sodelovanje tudi v prihodnosti.

 

Vizija

 

S podporo korporacije DAIKIN kot vodilnega proizvajalca klimatskih in ogrevalnih sistemov s toplotno črpalko v Evropi in z upoštevanjem ter prenašanjem vrednot AIRABELA v celoten poslovni proces želimo dolgoročno ostati vodilni distributer proizvodov blagovne znamke Daikin v Sloveniji.

ogrevanje
hlajenje
cistilci zraka
prezracevanje
klima

Vedno svež in čist zrak v prostorih!

NAROČILO NA E-NOVICE

 

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.