Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Airabela s toplotno črpalko prihodnosti z Vami na 58. sejmu DOM

Photo by Lum3n.com from Pexels

Od 5. do 10. marca 2019 nas obiščite na našem razstavnem prostoru na sejmu DOM, mednarodnem sejmu s področja graditeljstva, na katerem se bo na 20.000 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavilo kar 526 podjetij iz 26 držav. Veseli nas, da vam bomo lahko predstavili širok nabor vrhunskih izdelkov, prilagojenih potrebam strank: toplotno črpalko Daikin Altherma 3, klimatsko napravo Daikin Emura, klimatsko napravo Daikin Stylish in popolnoma nov model klimatske naprave Daikin Perfera.

 

Najdete nas v dvorani B2, na sejemskem prostoru številka 2.

 

Naj izpostavimo, da je toplotna črpalka Daikin Altherma 3 edina toplotna črpalka na trgu, ki deluje na hladilno sredstvo R32. Vse ostale toplotne črpalke za svoje delovanje uporabljajo hladilno sredstvo R410A, katerega uporabo, zaradi visokega koeficienta onesnaženosti v primeru izpusta, Evropska unija vse bolj omejuje. Iz tega razloga je njegova cena v zadnjem letu izrazito narasla. Po letu 2025 pa bo uporaba hladilnega sredstva R410a postala celo prepovedana v napravah s količino plina do 3kg. Zaradi tega morebitna dodatna povišanja cene tega plina ne bodo presenetila. V kolikor se danes odločate za nakup toplotne črpalke je eden izmed pomembnejših faktorjev izbire zagotovo hladilno sredstvo. In R32 je hladilno sredstvo prihodnosti.

 

Ob tej priložnosti naj na hitro omenimo tudi izjemne lastnosti popolnoma novega modela klimatske naprave Daikin Perfera (FTXM-N / RXM-N), ki trenutno na trgu predstavljajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto:

  • visoka učinkovitost A+++ pri ogrevanju in hlajenju,
  • delovanje do zunanje temperature -20 °C,
  • že vgrajen wi-fi vmesnik,
  • izjemno tiha enota - najnižji zvočni tlak samo 19dB(A),
  • vgrajena tehnologija Flash Streamer, ki izredno učinkovito razgrajuje  viruse, bakterije, vonjave in alergene,
  • dvopodročni senzor gibanja, ki usmerja tok zraka na območje, kjer trenutni ni ljudi,
  • funkcija 3-D zračni tok omogoča izpihovanje na vse štiri strani in s tem poskrbi za optimalno razporeditev izpihanega zraka.

Naša strokovna ekipa že čaka, da vam predstavi izdelke prihodnosti - idealne sisteme za ogrevanje, toplo vodo in hlajenje vašega doma.

 

Vljudno vabljeni!

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice