Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Brezplačni čistilnik zraka

Brezplačni čistilnik zraka ob nakupu toplotne črpalke

BREZPLAČNI ČISTILNIK ZRAKA

 

 

Razmišljate o naložbi v toplotno črpalko za vaš dom? Sedaj je idealen trenutek za akcijo, saj je podjetje Daikin pripravilo posebno ponudbo. Pri nakupu visokokakovostne toplotne črpalke Daikin vam podarjajo čistilnik zraka Daikin popolnoma brezplačno!

 

Zakaj izbrati toplotno črpalko Daikin?

 

Toplotna črpalka Daikin predstavlja odlično rešitev za ogrevanje vašega doma. Poleg znižanja stroškov energije poskrbi tudi za udobno bivanje v vseh letnih časih. S svojo visoko učinkovitostjo in zanesljivostjo predstavlja idealno rešitev za trajnostno ogrevanje in udobje.

 

Kako deluje ponudba?

 

Ponudba je preprosta. Ob nakupu katerekoli toplotne črpalke Daikin prejmete čistilnik zraka Daikin, kot posebno darilo, brez dodatnih stroškov. Tako ne boste le izboljšali ogrevalnega sistema, ampak boste lahko tudi uživali v čistem zraku v svojem domu.

Pogoji Daikin ponudbe:


  • pogoj za sodelovanje je nakup toplotne črpalke Daikin Altherma (velja za vse toplotne črpalke razen za toplotno črpalko Daikin Altherma M HW za pripravo sanitarne tople vode in toplotno črpalko Daikin Altherma Monobloc EBLA-E3V3 moči 4, 6 in 8 kW)
  • velja za vse nakupe toplotnih črpalk Daikin Altherma v obdobju od 8.1.2024 do vključno 28.3.2024 oziroma za prvih 499 prodanih enot toplotnih črpalk
  • brezplačen čistilnik zraka DAIKIN MCK55W prejmete skupaj s toplotno črpalko, brez potrebe po vpisu v Stand By Me portal


Več podrobnosti si lahko preberete s klikom na to povezavo.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za nadgradnjo svojega doma z vrhunsko tehnologijo Daikin. Naša ekipa strokovnjakov vam je na voljo za svetovanje in pomoč pri izbiri prave toplotne črpalke za vaše potrebe.


Izkoristite to izjemno ponudbo in prebrskajte našo spletno stran za več informacij o toplotnih črpalkah.

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice