Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Čistilci zraka Daikin uničijo več kot 99,9% novega koronavirusa

REŠITEV, KI JE ŽE VES ČAS DOSEGLJIVA


Daikin potrdil učinkovitost svoje patentirane Flash Streamer tehnologije, ki je vgrajena v čistilcih zraka. Testiranja pokazala, da 3-urno obsevanje uspešno uniči več kot 99,9 % novega koronavirusa.

Študija, ki je potrdila učinkovitost, je bila izvedena s strani podjetja Daikin Industries Ltd. v sodelovanju s profesorjem Shigerujem Kyuwazo iz oddelka za biomedicinske znanosti tokijske univerze ter skupino raziskovalcev pod vodstvom profesorja Shigeruja Morikawe iz oddelka za mikrobiologijo univerze v Okayami.

Omenjeni testi se nanašajo samo na patentirano Daikinovo Flash Steamer tehnologijo. Učinki izdelkov opremljenih s Flash Streamer tehnologijo, ki so bili opaženi v laboratoriju, ter učinki v okolju, ko pride do dejanske uporabe čistilca zraka, se lahko razlikujejo. Za več informacij o izdelkih, ki vključujejo tehnologijo Streamer, poglejte informacije o izdelkih, ki smo jih objavili tukaj.

REZULTATI POSKUSOV

 

Raziskovalna skupina je izvedla poskus, pri katerem so viruse z Daikinovo Flash Streamer tehnologijo obsevali 3 ure.

Rezultati poskusa so pokazali, da:

  • Izpust Flash Streamerja je po 1-urnem obsevanju razgradil 93,65 % koronavirusa (SARS-CoV-2),
  • Izpust Flash Streamerja je po 3-urnem obsevanju razgradil 99,97 % koronavirusa (SARS-CoV-2).

 

O TEHNOLOGIJI STREAMER


Tehnologija Streamer, ki jo je Daikin razvil leta 2004, na razgradnjo škodljivih snovi deluje oksidativno. Streamer izpust je vrsta plazmastega izpusta z inovativno tehnologijo čiščenja zraka, ki stabilno ustvarja visokohitrostne elektrone.

Njegova sposobnost oksidativne razgradnje je veliko večja od običajnega plazmastega izpusta (žarilni izpust). Ti elektroni imajo sposobnosti močnega oksidativnega razkroja, saj se pritrdijo na površine gliv in alergenov ter z oksidacijo razgradijo beljakovine prisotne v zraku. Flash Streamer namreč razgrajuje nevarne kemične snovi, moč razgradnje pa je primerljiva s toplotno energijo pri približno 100.000 °C. 

ŠE NEKAJ DRUGIH LASTNOSTI DAIKINOVEGA ČISTILCA ZRAKA


Čistilec zraka Daikin MC55W, ki ga lahko kupite v podjetju Airabela, ima 4 filtre, ki odstranjujejo prah, pelod, lebdeče bakterije, alergene in neprijetne vonjave iz zraka ter obenem tudi razkrojijo formaldehid. Vgrajen ima trojni detekcijski senzor za hitro odkrivanje onesnaženega zraka. Zrak, ki ga filtrira s HEPA filtrom, zajema iz treh smeri. Poleg tega je naprava zelo lahka, kar pomeni, da se jo lahko prez težav prenaša med prostori, ter preprosta za vzdrževanje. Je izredno tiha, na maski ima tudi gumbe, ki omogočajo nastavitve svetlosti indikatorjev, s čimer si si zagotovite nemoten in dober spanec.

Za več informacij pa nas lahko pokličete na 080 88 50 ali obiščete v našem salonu na Šmartinski 58 A v Ljubljani.

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice