Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Donacija toplih odej Društvu prijateljev mladine Slovenije

Še nekaj dni in pričela se bo koledarska zima, ki mnogim prinaša obilico veselja. To je čas, ko se lahko nadejamo snega in z zimskimi vragolijami obudimo otroka v sebi. To je čas, ki prinaša decembrska obdarovanja in praznovanja in se lahko brez slabe vesti razvajamo z dobrotami.

 

Mnogi med nami zimsko idilo in decembrsko vzdušje pričakujejo z največjim navdušenjem. So pa med nami tudi številni, ki proti temu letnemu času zrejo s strahom v očeh. Ne samo zato, ker si ne morejo privoščiti nakupa daril za vsaj enega izmed dobrih mož, ki nas v tem času obdarujejo, pač pa tudi zato, ker je mnoge med njimi strah ogrevalne sezone, ki prihaja.

K sreči v Sloveniji delujejo številne dobrodelne organizacije, ki skrbijo za pomoč ljudem v stiski. Ena med njimi je tudi Zveza prijateljev mladine Slovenije, katere temeljni cilj je dvig kakovosti življenja otrok, mladostnikov in družin, zastopanje in uveljavljanje njihovih interesov in potreb ter zaščita njihovih pravic. Zato se stalno odzivajo na aktualna družbena vprašanja in prispevajo k oblikovanju pozitivnih vrednot.

 

Tudi v podjetju Airabela si prizadevamo biti družbeno odgovorno podjetje. Zavedamo se pomena dobrodelnih in drugih organizacij, ki delujejo za širše dobro, zato smo (v okviru svojih zmožnosti) vedno pripravljeni pomagati. Tako smo v letošnjem letu, med drugim, donirali klimatske naprave Daikin naslednjim organizacijam: Prostovoljno gasilsko društvo Ajdovščina, zavod MISSS, Društvo mladi Renče-Vogrsko.

 

V mesecu decembru pa smo se odločili za nekoliko drugačno obliko pomoči. Društvu prijateljev mladine Slovenije smo podarili tople odeje za ljudi v stiski. Glede na njihovo razvejano mrežo poznanstev in povezav smo prepričani, da bodo odeje dosegle ljudi, ki jih resnično potrebujejo.

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice