Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Kmalu na voljo nov upravljalnik za Daikin Althermo 3

Za dizajn nagrajen upravljalnik Madoka je bil razvit kot odziv na povečano povpraševanje uporabnikov za večjo prožnost in izpolnjevanje sodobnih potreb po nadzoru temperature skupaj z vedno večjim poudarkom na udobnosti in dostopnosti. Na voljo bo predvidoma od začetka marca 2019 dalje.

 

Ključne lastnosti novega upravljalnika:

 

  • Intuitivno krmiljenje z vrhunskim dizajnom: gladke krivulje krmilnika Daikin Madoka ponujajo elegantno obliko, ki jo odlikuje njen unikaten modri krožni zaslon. Predstavlja jasne vizualne reference z velikimi številkami, ki jih je mogoče enostavno prebrati. Funkcije krmilnika so dostopne s tremi tipkami na dotik, ki združujejo intuitiven nadzor z enostavno prilagodljivostjo za izboljšano uporabniško izkušnjo.

  • Preprosto nastavljanje parametrov delovanja: nastavljanje parametrov preko Madoka krmilnika je preprosto in vam pomaga pri doseganju večjih prihrankov energije in večjega udobja. Sistem vam omogoča izbiro načina delovanja (ogrevanje, hlajenje ali avtomatsko), nastavitev želene sobne temperature in nadzor temperature sanitarne vode.

  • Tri barve, ki se ujemajo z vsakim notranjim dizajnom: Madoka ustreza vsem stilom notranjega opremljanja. V srebrni barvi deluje prefinjeno in bo izstopala v vsakem stilu, medtem ko je črna barva idealna za temnejše prostore. Bela pa ponuja eleganten, sodoben videz.
  • Povezljivost: nov Madoka upravljalnik je kompatibilen s 3. generacijo Daikin Altherme z MMI zaslonom in bo nadomestil trenutni EKRUDAS.

  • Enostavna posodobitev prek povezave Bluetooth: zelo priporočljivo je, da ima upravljalnik naloženo najnovejšo različico programske opreme. Če želite posodobiti programsko opremo ali preveriti, ali so na voljo posodobitve, potrebujete mobilno napravo in aplikacijo Madoka Assistant. Ta aplikacija je na voljo v storitvi Google Play in Apple Store.

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice