Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Povišanje cen DAIKIN naprav

Že od leta 2016 se trg sooča s kontinuirano rastjo cen nekaterih surovin, med njimi tudi aluminija, bakra ter hladilnega sredstva, ki so pomemben element v proizvodnji ogrevalne in hladilne tehnike. V zadnjih mesecih je situacija postala velik izziv za mnoge proizvajalce v tej stroki, saj se je zgodil dvig cen, ki ni bil predviden. Posledično prodajne cene DAIKIN naprav na trgu za leto 2018 ne odražajo povišanih stroškov v meri, ki bi zagotovila nemoteno nadaljnjo proizvodnjo in razvoj.
 

Iz tega razloga je DAIKIN napovedal povišanje cen nekaterih svojih produktov. Med njimi so tudi split in multi split klimatske naprave ter toplotna črpalka Altherma 3. Povišanje cen bo veljalo za dobave od 1. septembra 2018 dalje tudi za naročila dana pred tem datumom. Iz tega razloga pozivamo vse zainteresirane, da čim prej stopite v kontakt z monterjem in si zagotovite svojo enoto še pred povišanjem cen.
 

V kolikor potrebujete kontakt strokovnega in zanesljivega monterja se lahko oglasite v našem salonu na Šmartinski cesti 58a v Ljubljani ali nas pokličete na 080 88 50.

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice