Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Prejeli smo AAA certifikat odličnosti

Pri dolgoročnih investicijah, kot je nakup novega ogrevalnega sistema, si želimo, da bi nam kupljeni proizvod služil čim dlje. Vendar se moramo zavedati, da je temelj vsakega kvalitetnega nakupa poznavanje izdelka ter celotne verige od proizvajalca in distributerja do monterja. V veliki meri smo kupci sami odgovorni za to ali nam bo investicija dobro služila. Če se pred izbiro ponudnika seznanimo z načinom njegovega poslovanja in referencami smo naredili veliko za to, da bomo v prihodnjih nekaj letih lahko mirno spali.

 

Kvaliteten in zanesljiv ponudnik nam namreč zagotavlja kvalitetne materiale za vgradnjo, ustrezno poprodajno podporo, kvalitetne storitve v garancijski dobi, rezervne dele na zalogi. Če pa hkrati vemo, da smo kupili tudi napravo priznanega proizvajalca, ki ima več desetletne izkušnje s področja ogrevalne tehnike, smo lahko brez skrbi.

 

Pokazateljev zanesljivosti ponudnika je več. Eden izmed njih je tudi bonitetna ocena podjetja, ki jo lahko podjetje pridobi samo, če ohranja visoke standarde poslovanja na različnih področjih skozi daljše časovno obdobje. Ponosni smo, da lahko z Vami delimo novico, da smo prejemniki AAA certifikata odličnosti. To je potrditev, da naš vsakodnevni trud za zanesljivost in kakovost našega delovanja ni zaman. V podjetju Airabela se namreč lahko pohvalimo s široko mrežo poslovnih partnerjev. Monterje in serviserje, ki sodelujejo z nami redno izobražujemo in obveščamo o novostih. Zastopamo globalno uveljavljeno podjetje z več desetletno tradicijo na področju ogrevalne in hladilne tehnike. Strankam smo vedno na voljo za svetovanje in pomoč v primeru težav. Kot nosilcu garancije za produkte iz našega prodajnega programa pa nam zadovoljna stranka pomeni največ.

 

S prejetim AAA certifikatom odličnosti smo še enkrat več potrdili, da spadamo med najbolj zanesljive, kredibilne in nizko tvegane poslovne subjekte za sodelovanje z vsemi poslovnimi partnerji, tako strankami in kupci kot tudi dobavitelji ter ostalimi partnerji.

 

Hvala Vam za zaupanje.

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice