Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Prejemniki letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover

Prejemniki letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover za najvišji letni promet v 2019 je prav podjetje Airabela.

Naše podjetje je pooblaščeni distributer klimatskih naprav ter ogrevalnih in prezračevalnih sistemov tako za stanovanjske kot poslovne objekte. Svoje delo gradimo na strokovnosti in iskrenosti, saj želimo s svojim delovanjem prispevati k doseganju učinkovitejše rabe energije in nenazadnje tudi večjemu udobju in kakovosti vsakdanjega življenja.

Člani velike in uspešne družine


Delujemo pod okriljem matičnega podjetja Daikin Industries Ltd., ki v Evropi vodi svoje poslovanje preko podjetja Daikin Europe N. V., s sedežem v Belgiji. Daikin Europe pa je evropski trg dodatno razdelil na manjša podjetja, ki svoje ozemlje pokrivajo v okviru držanih meja, na primer Daikin Italy, Daikin Germany, Daikin France … Ker pa specifičnost trgov terja prilagajanje, je srednja Evropa združena v Daikin Airconditioning Central Europe Handels GmbH (DACE), ki pokriva Avstrijo in 14 drugih držav, ki geografsko ležijo južneje od nje. Mednje spadajo Slovenija, Hrvaška, Bolgarija, Romunija, Makedonija, Albanija, Madžarska …

Potrditev uspešnega dela in uresničevanje naše vizije


Z velikim ponosom sporočamo, da je naše podjetje letošnji prejemnik nagrade Highest Turnover (op. Največji promet), ki jo podarja podjetje DACE svojim distributerjem Daikinovih naprav v vseh 15 državah združenih v holding. V Airabeli smo si nagrado prislužili s tem, da smo bili med 15 državami pod okriljem DACE prav mi tisti, ki smo v finančnem letu 2019 ustvarili najvišji promet med vsemi distributerji.


Prejeta nagrada je še dodatna potrditev, da delamo dobro in še dodatna motivacija k uresničevanju naše vizije, da želimo dolgoročno ostati vodilni distributer proizvodov blagovne znamke Daikin v Sloveniji. Zahvala pa gre tudi vam, kupcem, projektantom, investitorjem, monterjem in vašim strankam. Brez vas nam ne bi uspelo.


Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice