Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Vas pestijo težave z alergijami?

Daikin Perfera FTXM-N

Čeprav je čisti zrak bistven za naše dobro počutje, skorajda ne razmišljamo o kakovosti zraka, ki ga dihamo. Velikokrat je kakovost zraka v notranjosti lahko slabša od kakovosti zunanjega zraka, saj alergeni pridejo v prostor preko vaših hišnih ljubljenčkov, prezračevalnega sistema in celo oblačil in obutve.


Če Vas pestijo težave z alergijami, Vam je v veliko pomoč pri lajšanju tegob lahko klimatska naprava. Mnogi onesnaževalci in alergeni so namreč topni v vodi. Klimatske naprave odstranjujejo vodo iz ozračja (zato vas ohladijo), kar posledično pomeni, da odstranijo tudi onesnaževalce, cvetni prah in drobne delce.


Nekatere Daikinove enote so opremljene s čistilcem zraka Flash Streamer. Daikin je svoj čistilnik Flash Streamer testiral in rezultati so prepričljivi. Daikinov Flash Streamer proizvede visoke elektronske hitrosti, ki se v zraku srečujejo z molekulami kisika in dušika. Skupaj odstranijo alergene in nevarne kemične snovi. Preizkus je pokazal, da lahko Daikinov čistilnik zraka zmanjša količino alergenov iz cvetnega prahu v zraku za 99,6% v le 2 urah uporabe. Na ta način Daikin nudi alergikom vsaj eno varno zatočišče – njihov dom.


Daikin Perfera FTXM-N

Najnovejša klimatska naprava s tehnologijo Flash Streamer je Daikin Perfera FTXM-N, ki trenutno zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kvaliteto na trgu. Več informacij o klimatski napravi si lahko preberete na tej povezavi.

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice