Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Prezračevalni sistem AIRA ECO PLUS

Prezračevalni sistem AIRA ECO PLUS

Prezračevanje - montaža z notranje strani stene - sistem AIRA ECO PLUS

 

 

Pri vgradnji prezračevalnega sistema je pogosto najtežji del namestitev zunanje rešetke. Če gre za vgradnjo v stanovanje v bloku ali v višjih nadstropjih v hiši je težko namestiti zunanji pokrov brez dvigala, če v neposredni bližini ni balkona, oken ali vrat. V teh primerih je prezračevalni sistem AIRA ECO PLUS idealna rešitev, saj ima poseben zunanji pokrov z gibljivim tesnilom. Ta se enostavno natakne na teleskopsko cev in potisne skozi izvrtino. Ko se na koncu namesti in privije še notranji pokrov, zunanje gibljivo tesnilo zatesni izvrtino.

Lokalni prezračevalni sistem AIRA ECO PLUS je NOVOST v naši ponudbi. Gre za enosobno prezračevalno napravo z rekuperacijo za učinkovito prezračevanje in odzračevanje v stanovanjih, hišah ter javnih in poslovnih stavbah. Naprava omogoča visoko učinkovitost toplotne izmenjave (do 97%), dobro filtracijo zraka saj ima priložen nadstandardni F7 filter, ima že vgrajeno tipalo vlažnosti,  možnost povezovanja več enot za usklajeno delovanje prezračevalnega sistema, možnost upravljanja naprave preko tedenskih urnikov in scenarijev ter upravljanja po skupinah.

Prezračevalni sistem je sestavljen iz teleskopske cevi z nastavljivo dolžino (ki se regulira s položajem notranjega zračnega kanala v zunanjem zračnem kanalu), prezračevalne enote in pokrova. Filter F7 s predfiltrom in keramični toplotni izmenjevalnik se nahajata v notranjem kanalu. Filtri so namenjeni čiščenju dovodnega zraka in preprečevanju vdora tujkov v toplotni izmenjevalnik in ventilator.


Keramični toplotni izmenjevalnik črpa energijo iz odpadnega zraka, da segreje ali ohladi dovodni zrak. Omogoča izkoristek toplotne izmenjave do 97%. Toplotni izmenjevalnik je v notranjosti opremljen z vlečno vrvico za lažjo odstranitev iz ventilatorja. Toplotni izmenjevalnik je nameščen na izolacijski material, ki se uporablja tudi kot tesnilo.


Prezračevalna naprava ima tudi protipovratne lopute. Te v primeru nedelovanja naprave preprečujejo vdor zunanjega zraka v prostor.

Prezračevalni sistem se lahko upravlja preko tipk na enoti, priloženega daljinca ali na daljavo preko telefona s pomočjo aplikacije Smart Vent. Uporabnik lahko preko aplikacije za mobilne telefone ustvari skupinsko kontrolo in upravlja vse enote v skupini naenkrat. Prav tako je se lahko ustvari scenarije glede na vremenske spremembe, urnik ali spremembe stanja naprave.


Tako kot ostali lokalni prezračevalni sistemi v naši ponudbi so na seznamu Eko sklada tudi enote AIRA ECO PLUS, kar pomeni, da so kupci teh enot upravičeni do delnega sofinanciranja nakupa in montaže v primeru nakupa najmanj dveh enot.

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice