Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

 ČISTILCI ZRAKA

 ČISTILCI ZRAKA

      prezračevalni sistemi    

"SIKUrna rešitev."

LOKALNI PREZRAČEVALNI SISTEMI Z REKUPERACIJO

PREZRAČEVALNI SISTEMI BREZ REKUPERACIJE

Lokalni rekuperator Aira ali Siku je napreden prezračevalni sistem

Prezračevalni sistemi Aira ali Siku so enosobne prezračevalne naprave z rekuperacijo, ki zagotavljajo kakovostno prezračevanje in odzračevanje v že zgrajenih stanovanjih in hišah. Uporabimo jih lahko tudi v poslovnih in javnih zgradbah. Prezračevalni sistemi se med seboj razlikujejo glede na porabo moči, toka, hitrost in zmogljivost ventilatorja, premer cevi, izkoristki pri prenosu toplote in možnostih različnih nastavitev delovanja in po drugih funkcijah.

Lokalni rekuperatorji so sestavljeni iz notranje maske, prezračevalne cevi, vložka in zunanje zaščitne maske ter izolacije. Priloženi so tudi filtri. Naloga rekuperatorja je pretok zraka, toplotna rekuperacija in čiščenje zraka. Sestavljajo ga ventilator, ki omogoča izravnavo vlage, toplotni izmenjevalnik in filtri. Nalogi zvočne izolacije in zunanje mreže sta precej podobni. Medtem ko zvočna izolacija preprečuje vdor zunanjega hrupa v prostor, zunanja mreža preprečuje uhajanje tujkov in vode v prezračevalni sistem. Najvišja temperatura prenesenega zraka se spreminja. Odvisno od modela lokalnega rekuperatorja se giblje nekje med –30 °C do +50 °C. Učinkovitost toplotne izmenjave se razlikuje glede na stopnjo hitrosti. Njene vrednosti so vselej med 75 % in 97 %.

Lokalni rekuperatorji decentralizirano prezračijo prostore s toplotno rekuperacijo, ki jo omogoča keramični toplotni izmenjevalnik. Zaradi rekuperacije zraka so toplotne izgube pri prezračevanju zanemarljive. Prezračevalni sistemi so enostavni za montažo, upravljanje in vzdrževanje. Lokalni rekuperatorji so odlična rešitev za vsak prostor, kjer si želimo mikroklimo, z izravnavanjem vlažnosti in rednim menjavanjem zraka, prilagoditi po želji.

Stopite v kontakt

 

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

Ime in priimek*
Podjetje*
Kraj*
Telefon*
Email *
Kaj vas zanima?*
Ogrevanje
Klimatizacija
Prezračevanje
Tloris doma, slika prostora, zunanja fotografija ipd.
Drag & Drop Files Here Browse Files
Vaše sporočilo*
Namen*
Investicija je aktualna sedaj
Investicija bo aktualna v roku 6 mesecev
Investicija bo aktualna v roku 12 mesecev
Zanimam se za informacije

Strinjam se s splošnimi pogoji.

Pošlji

Airabela d.o.o.