Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

toplotne črpalke

klimatske naprave

Vabljeni na SEJEM DOM PLUS - Predstavljamo izdelke za boljše zdravje in počutje

Sejem DOM PLUS 2019

Zaradi vse bolj kvalitetnega in zrakotesnega stavbnega pohištva ter energetskih smernic, ki ustvarjajo vse več nizkoenergetskih in pasivnih hiš, postaja prisilno prezračevanje nekaj vsakdanjega in nujnega za kvalitetno in zdravo bivanje v naših domovih.


Za ustrezno prezračenost prostorov v katerih bivamo, bi morali vsako uro odpreti okna za vsaj 5 min oziroma vsaki dve uri za 10 min. Seveda se tega urnika velika večina med nami ne more držati. Do slabe prezračenosti v naših domovih prihaja tudi ko spimo ali ko so zunaj neugodne razmere za zračenje (poleti visoka vročina oziroma pozimi mraz). Takrat večinoma nimamo odprtih oken in se sprijaznimo ter sčasoma navadimo na slabšo kvaliteto zraka.

Slab zrak negativno vpliva na naše počutje in zdravje. Zaradi povišane koncentracije CO2 in zmanjšane koncentracije O2 se slabo odpočijemo, se zbujamo nenaspani, imamo težave s koncentracijo in učenjem. Vse bolj se kopičijo tudi viški vlage, ki še posebej v kombinaciji s toplotnimi mostovi, predstavljajo ugodne pogoje za razvoj zidne plesni. Ta ima v večini primerov škodljiv vpliv na dihala. Neprijetno posledico slabe prezračenosti predstavlja tudi kopičenje vonjav (kuhinja, WC, hišni ljubljenčki,…) in škodljivih plinov, ki se sproščajo ob uporabi raznih čistil in topil.

Prezračenost doma lahko enostavno izboljšate z lokalnimi prezračevalnimi sistemi SIKU z rekuperacijo. Podjetje SIKU ima dolgo tradicijo delovanja, saj obstaja že od leta 1978. Z nenehnim razvojem v podjetju skrbijo za to, da se v njihov program neprestano uvrščajo novi, inovativni in kakovostni izdelki.

Njihovi sistemi prezračevanja z rekuperacijo so primerni tako za sanacije kot tudi novogradnje. Pohvalijo se lahko z izjemno tihim delovanjem, izkoristkom vse do 97% ter izjemno enostavnostjo čiščenja. Zadovoljstvo uporabnika je neizpodbitno saj zanje ni dodatnih vzdrževalnih stroškov, garancijska doba pa traja 2 leti. Poleg tega SIKU prezračevalni sistemi z rekuperacijo izpolnjujejo vse pogoje za pridobitev subvencije Eko sklada.

Vabimo Vas, da nas obiščete na sejmu DOM PLUS, ki se bo odvijal od 6. do 10. novembra 2019 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani in si SIKU izdelke tudi v živo ogledate. Najdete nas v dvorani B, na razstavnem prostoru številka 9. Poleg prezračevalnih sistemov si boste lahko ogledali tudi Daikin klimatske naprave in toplotne črpalke.


Na našem razstavnem prostoru Vas bodo sprejeli strokovnjaki, ki Vam bodo razstavljene izdelke z veseljem predstavili in Vam svetovali.


Vljudno vabljeni!

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.

Zadnji prispevki

Zadnje novice