Smo uvoznik in distributer za DAIKIN KLIMATSKE NAPRAVE in TOPLOTNE ČRPALKE.

daikin-ogrevanje

garancijski

pogoji

toplotne črpalke

klimatske naprave

Nagradna igra:

V poletje z Airabelo!

 ČISTILCI ZRAKA

 ČISTILCI ZRAKA

    prezračevalni sistemi

"Ključ do zdravja v vseh letnih časih"

LOKALNI PREZRAČEVALNI SISTEMI Z REKUPERACIJO

PREZRAČEVALNI SISTEMI BREZ REKUPERACIJE

Lokalni rekuperator Siku je napreden prezračevalni sistem

Prezračevalni sistemi Siku so enosobne prezračevalne naprave z rekuperacijo, ki zagotavljajo kakovostno prezračevanje in odzračevanje v že zgrajenih stanovanjih in hišah. Uporabimo jih lahko tudi v poslovnih in javnih zgradbah. Prezračevalni sistemi se med seboj razlikujejo glede na porabo moči, toka, hitrost in zmogljivost ventilatorja, premer cevi, izkoristki pri prenosu toplote in možnostih različnih nastavitev delovanja in po drugih funkcijah.

Lokalni rekuperatorji Siku so sestavljeni iz notranje maske, prezračevalne cevi, vložka in zunanje zaščitne maske ter izolacije. Priloženi so tudi filtri. Naloga rekuperatorja je pretok zraka, toplotna rekuperacija in čiščenje zraka. Sestavljajo ga ventilator, ki omogoča izravnavo vlage, toplotni izmenjevalnik in filtri. Nalogi zvočne izolacije in zunanje mreže sta precej podobni. Medtem ko zvočna izolacija preprečuje vdor zunanjega hrupa v prostor, zunanja mreža preprečuje uhajanje tujkov in vode v prezračevalni sistem. Najvišja temperatura prenesenega zraka se spreminja. Odvisno od modela lokalnega rekuperatorja se giblje nekje med –30 °C do +50 °C. Učinkovitost toplotne izmenjave se razlikuje glede na stopnjo hitrosti. Njene vrednosti so vselej med 75 % in 97 %.

Siku lokalni rekuperatorji decentralizirano prezračijo prostore s toplotno rekuperacijo, ki jo omogoča keramični toplotni izmenjevalnik. Zaradi rekuperacije zraka so toplotne izgube pri prezračevanju zanemarljive. Prezračevalni sistemi Siku so enostavni za montažo, upravljanje in vzdrževanje. Lokalni rekuperatorji so odlična rešitev za vsak prostor, kjer si želimo mikroklimo, z izravnavanjem vlažnosti in rednim menjavanjem zraka, prilagoditi po želji.

Stopite v kontakt

 

Zavedamo se, da je konkretna predstava o izgledu modelov, njihovi obliki in dimenzijah, glasnosti delovanja ter o vseh pomembnejših funkcijah, ki so potrebne za zagotavljanje maksimalnega toplotnega udobja v prostoru, za uporabnika zelo pomembna, zato smo veseli vsakega obiska in vprašanja.

The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)
Investicija je aktualna sedaj Investicija bo aktualna v roku 6 mesecev Investicija bo aktualna v roku 12 mesecev Zanimam se za informacije

Strinjam se s splošnimi pogoji.

Airabela d.o.o.


ZADNJE NOVICE

Prejemniki letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover

Prejemniki letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover

Leave review
Prejemnik letošnje Daikinove nagrade Highest Turnover za najvišji letni pro...
Preberi več
Čistilci zraka Daikin uničijo več kot 99,9% novega koronavirusa

Čistilci zraka Daikin uničijo več kot 99,9% novega koronavirusa

Leave review
Daikin potrdil učinkovitost svoje patentirane Flash Streamer tehnologije, k...
Preberi več
Z Eko skladom brezplačno do prezračevalnega sistema

Z Eko skladom brezplačno do prezračevalnega sistema

Leave review
Vsak si želi svežega zraka v svojem domu. A pogosto odpiranje oken se večkr...
Preberi več

NAROČILO NA E-NOVICE

 

Naročite se na prejemanje e-novic in bodite na tekočem z novostmi in aktualnimi ugodnostmi.